Επιλέξτε Φίλτρα

Εκκαθάριση Όλων
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΣυμπληρωματα ΔιατροφηςΚρεατίνηMuscletech Cell Tech 2270gr Fruit Punch
Muscletech  Cell Tech 2270gr Fruit Punch

Muscletech Cell Tech 2270gr Fruit Punch

Email
Η νέα CELL TECH είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως στην κατηγορία φόρμουλα κρεατίνης – μεταπροπονητική φόρμουλα.

Τιμή:
Βασική τιμή με ΦΠΑ: 50,00 €
Τιμή πώλησης: 50,00 €
Κατασκευαστής: Muscletech
Περιγραφή

Επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, λέει μια γνωστή φράση, όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο γι αυτό και η MUSCLETECH δεν επαναπαύτηκε στη ¨δόξα¨ από την κρεατίνη που πούλησε τα περισσότερα κομμάτια παγκοσμίως και επιχείρησε να την κάνει ακόμα καλύτερη. Μα φυσικά πρόκειται για το CELL TECH.

Μετά από πολυετείς έρευνες και συνεχείς δοκιμές μπορούμε να τολμήσουμε να πούμε πως η νέα CELL TECH είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως στην κατηγορία φόρμουλα κρεατίνης – μεταπροπονητική φόρμουλα.

Τι όμως κάνει τη νέα CELL TECH πραγματικά ασυναγώνιστη;

    Περιέχει 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με την παλιά CELL TECH.

    Περιέχει 10 gr κρεατίνης / δόση από τα οποία τα 3 gr είναι κρεατίνη υδροχλωρική.

    Περιέχει 2 gr ΒCAA, 3 gr ταυρίνη και βήτα αλλανίνη, αμινοξέα που επιταχύνουν τη διαδικασία σύνθεσης πρωτεΐνης.

    Περιέχει νέο σύστημα ενεργοποίησης της ινσουλίνης με υδατάνθρακες γρήγορης και αργής αποδέσμευσης (πολυμερή γλυκόζης, δεξτρόζη, δεξτρίνη, άμυλο καλαμποκιού) που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της μεταφοράς της κρεατίνης στους μυς.

    Περιέχει 200 mg άλφα λιποϊκό οξύ που ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης, βοηθώντας στην ταχύτερη μεταφορά της κρεατίνης στους μυς.

    Οι αναλογίες των συστατικών που περιέχονται στο νέο CELL TECH είναι οι πιο ακριβείς και κατόπιν πολυετών κλινικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο σε ανθρώπους.

    Η MUSCLETECH έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στον τομέα έρευνα για την κρεατίνη. Αυτές οι έρευνες της επιτρέπουν να παρουσιάζει το νέο CELL TECH με την αποτελεσματικότητα των συστατικών του να αναφέρεται και να πιστοποιείται επίσημα σε πάνω από 30 κλινικές μελέτες δημοσιευμένες σε επιστημονικά έντυπα. Η MUSCLETECH μιλά με έργα όχι με λόγια.

Συμπερασματικά είναι εντελώς αδύνατον να χρησιμοποιήσετε τη νέα CELL TECH με τον σωστό τρόπο και να μην εκτοξεύσετε τη μάζα και τη δύναμή σας σε χρονικό διάστημα μόλις 2 μηνών!!! Αλλάξαμε επίπεδο στην νέα CELL TECH ήρθε η ώρα να αλλάξετε επιτέλους και εσείς το σώμα σας . . .προς το καλύτερο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φόρμουλα κρεατίνης – μεταπροπονητικό σκεύασμα – φόρμουλα αύξησης μυϊκής μάζας

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: ’νδρες – γυναίκες bodybuilder, αθλητές, δραστήρια άτομα που θέλουν γρήγορη μυϊκή ανάπτυξη, αύξηση δύναμης – ενέργειας, κυτταρική ενυδάτωση – πληρότητα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ – ΩΦΕΛΗ:

    Περιέχει 10gr κρεατίνης σε κάθε δόση εκ των οποίων τα 3gr είναι υδροχλωρική. Πολλές κλινικές έρευνες δείχνουν τα οφέλη της υδροχλωρικής κρεατίνης ως προς την αύξηση της μάζας, της δύναμης, της αντοχής.

    Νέο σύστημα ενεργοποίησης της ινσουλίνης με υδατάνθρακες γρήγορης και αργής αποδέσμευσης (πολυμερή γλυκόζης, δεξτρόζη, δεξτρίνη, άμυλο καλαμποκιού) που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της μεταφοράς της κρεατίνης στους μυς.

    Περιέχει 2gr από τα αντικαταβολικά BCAA και 3 gr από τα αμινοξέα ελεύθερης μορφής ταυρίνη και αλανίνη που προάγουν την κυτταρική ενυδάτωση.

    Περιέχει 200mg ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΪΚΟ ΟΞΥ (ALA) που ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης, βοηθώντας στην ταχύτερη μεταφορά της κρεατίνης στους μυς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΝΕΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΥ CELL TECH

    To νέο CELOL TECH περιέχει 2 φορές λιγότερη ζάχαρη από το παλιό.

    Περιέχει 10gr κρεατίνης από τα οποία τα 3 gr είναι υδροχλωρική.

    Περιέχει 2 gr BCAA

    Βραβευμένη από το American Masters of Taste.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ CELL TECH ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

    Περιέχει ακριβείς αναλογίες συστατικών μετά από πολυετείς κλινικές έρευνες. Οι έρευνες εξασφαλίζουν ότι οι ποσότητες των ενεργών συστατικών είναι απολύτως ακριβείς και 100% αποτελεσματικές.

    Η MUSCLETCH έχει κάνει ποετείς έρευνες στο κεφάλαιο κρεατίνη. Έρευνες που της επέτρεψαν να έχει στο CELL TECH τις πιο αποτελεσματικές αναλογίες συστατικών (πάνω από 30 κλινικές μελέτες είναι δημοσιευμένες σε επιστημονικά έντυπα)

    Περιέχει 10gr κρεατίνης / δόση.

    Ο συνδυασμός 10gr κρεατίνης με 75gr υδατάνθρακες είναι ο πιο κατάλληλος για την ενεργοποίηση της ινσουλίνης και τη μεταφορά της κρεατίνης στους μυς.

    Περιέχει τα BCAA L- βαλίνη, L- ισολευκίνη – L- λευκίνη σε αναλογίες 2 λευκίνη - 1 ισολευκίνη- 1 βαλίνη που είναι οι πιο αξιοποιήσιμες από το σώμα, αφομοιώνονται άμεσα, προστατεύουν τους μυς από τον καταβολισμό και ενισχύουν την πρωτεϊνοσύνθεση.

    Περιέχει 200mg ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΪΚΟ ΟΞΥ που ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης μεταφέροντας όλη την κρεατίνη στους μυς.

    Περιέχει ταυρίνη και αλανίνη που μεγιστοποιούν την κυτταρική ενυδάτωση.

CELL TECH PERFORMANCE SERIES

7gr μονοϋδρικής κρεατίνης

3gr υδροχλωρικής κρεατίνης

2gr BCAA

3gr αλανίνη – ταυρίνη

200mg ALA

Νέο σύστημα σταδιακής αποδέσμευσης υδατανθράκων

Επισκεφθείτε το blog μας!

Διαβάστε στο blog του sportsandsupplements συμβουλες fitness, παρουσιάσεις προϊόντων, νέα του καταστήματος μας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα άρθρά!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι όλες τις νέες ειδικές προσφορές μας για Αθλητικά Παπούτσια, Συμπληρώματα Διατροφής, Αξεσουάρ και πολλά άλλα. Λάβετε στο email σας πληροφορίες για τους μοναδικούς διαγωνισμους του sportsandsupplements.gr!

Επικοινωνία

Μπορέιτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή στέλνωντας απευθείας email

22730-24134

Κιν : 6947158214

Email : sportsnsupplements@gmail.com

 

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 9.00-14.00 | 17.30-21.00

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 9.00-14.00

Κυριακές Κλειστά

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώστε τις πληρωμές σας είτε με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την Κάρτα σας

Σχετικά με εμάς

Μπαίνοντας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου το όραμά μας είναι ένα: Να είμαστε πάντα καινοτόμοι σ’αυτό που κάνουμε προσφέροντας λύσεις και συμβουλές που ικανοποιούν και και βοηθούν πραγματικά τους πελάτες μας

 

Παρακολούθηση παραγγελίας: ΓΕΝΙΚΗ